Sztárok

Autista lány hallal szexel – engedd, hogy elrontsuk neked kedvenc filmjeid!

Alternatív és meglehetősen gonosz mozis kvíz: kitalálod, melyik filmre gondoltunk, ha direkt rosszul meséljük el a történetét? Figyelem, sokkal nehezebb, mint gondolnád!

Csodálatos mozgalom terjed az interneten: a közösségi oldalak felhasználói direkt béna – vagy ha úgy vesszük, nagyon is releváns és aktuális – módon mesélik el klasszikus, mindenki által ismert filmek történetét. Ezekben általában a főhős lesz a főgonosz és fordítva, mégpedig úgy, hogy más szemszögből, mai szemmel, vagy éppen józan paraszti ésszel gondolják végig az alapfelállást, így aztán persze gyorsan kiderül, hogy az egész sztori úgy baromság, ahogy van. Mégis ki akarná (ráadásul a lehető legbonyolultabban) megöletni a mostohalányát, csak azért, mert egy tükör azt súgja, hogy jobban megfelel az aktuális szépségideálnak? Milyen herceg az, aki a királyság összes nőjére egyenként ráad egy üvegcipellőt, csak hogy megtaláljon valakit, akit csak egyszer látott, és nem is tud róla semmit? (Lábfetisiszta perverz, nyilván.) Miféle gyerek képes kegyetlenül és módszeresen megkínozni két betörőt ahelyett, hogy simán felhívná a rendőrséget (vagy akárkit), hogy otthon felejtették a szülei? És így tovább. Értitek, ugye?

Nem volt mese tehát, össze kellett gyűjtenünk, kiegészítenünk és továbbgondolnunk az internet legagyamentebb egymondatos filmelemzéseit, itt-ott hozzátéve a saját tippjeinket is. Hogy még szórakoztatóbb legyen az eleve nagyon vicces alapötlet, kvíz formájában tálaljuk az egészet: arra kérünk, próbáld meg kitalálni a rövid ismertetők alapján, hogy melyik filmről van szó. Most nem azért, de nagyszerű közösségi élmény (akár online, akár egy fedél alatt, mondjuk egy házibuliban) megvitatni, ki mire jutott, különösen ezeken a nyirkos, őszi estéken. Akárhogy is: kellemes szórakozást!

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top