Sztárok

Lang Györgyi elárulta, mi hiányzik neki a legjobban az életben

Nem szereti, ha az emberek sajnálják, de a betegségéből megtanulta, hogy nem tud mindent egyedül megoldani, ezért szabad néha másokra hagyatkoznia.

Lang Györgyinél 28 éves korában diagnosztizáltak szklerózis multiplexet. A Pa-dö-dő énekesnője néhány évig még tudott teljes erőbedobással dolgozni és koncertezni a betegséggel, majd tolószékbe került. Azóta ritkán ad interjút, de Garami Gáborral most kivételt tett, potyautasként utazott vele, és közben elárult neki néhány dolgot, például azt, hogy nem szereti, ha az emberek sajnálják. 

Azt ugyanakkor megtanulta a betegségéből, hogy nem tud mindent megoldani, ezért néha szabad másra hagyatkoznia. „Nem kell állandóan óberkodni, te is kiszolgáltatott tudsz lenni, nem vagy egy übermensch, aki mindent meg tud oldani” – mondta az énekesnő.

Forrás: Lang Györgyi Hivatalos Facebook oldala

Lang Györgyi azt is elárulta, hogy mi az, ami a legjobban hiányzik neki: „hogy egyedül el tudjak menni pisilni” – válaszolta Garami Gábor kérdésére. 

„Olyan furcsa, hogy amíg nem vagy nyomi, addig nem veszed észre, hogy mik hiányoznak. Amikor eltöröd a kisujjad, és rájössz mennyire kéne” – jegyezte meg az énekesnő, aki betegsége ellenére nem érzi magát kiszolgáltatottnak. Rosszabb napjain csokit eszik, és fontosnak tartja a nevetést is, ami szerinte életmentő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top