Sztárok

Nem enyhül Koós János özvegyének fájdalma

Dékány Sarolta továbbra is képtelen feldolgozni férje, Koós János halálát. Az ünnepek közeledtével különösen hiányzik neki a szerelme.

„Én már nem is élek, csak létezem. Emlékszem a régi születésnapokra. Nem jártunk étterembe, én sütöttem, főztem itthon, és jött a család köszönteni őt. Mindig kieszeltünk valami apróságot, aminek örül. De már nincs öröm az én életemben sem, csak ha jönnek a gyerekek, az unokám” – mesélte szomorúan a Blikknek Dékány Sarolta, aki még mindig képtelen feldolgozni férje, Koós János elvesztését. A márciusban elhunyt énekes november 20-án lett volna 82 éves.

Dekány Sarolta Koós János temetésén a Farkasréti temetőben
Fotó: Schumy Csaba

Dékány Sarolta és Koós János 48 évig voltak házasok. A családnak az első olyan karácsonya lesz az idei, amit az énekes nélkül kell tölteniük. „Nagyon hiányzik, nem tudom még, hogy mi lesz karácsonykor, de úgy érzem, nincs több ünnep Jani nélkül” – mondta Dékány Sarolta, akit annyira megviselt párja elvesztése, hogy az elmúlt hónapokban nagyon le is fogyott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top