Sztárok

Lotfi Begi: „Hál’ istennek ebben a kérdésben nincs vita a gyerekek között”

Három nagyon is eleven gyerek apukája Lotfi Begi, aki minden nyugodt percet értékel.

Könnyű elképzelni, milyen nyüzsgés van Lotfi Begiéknél otthon, ahol három gyerek mondja  a magáét… A sztár is elismerte: időbe telt elfogadnia, hogy ezentúl háttérbe kell szorítania magát, mert az ikrek érkezése bizony váratlanul sok plusz feladattal is járt. Mostanra kialakult a családi munkamegosztás, és feleségével, Rékával már tudnak örülni egy-egy nyugodtabb fél órának is. 

Lotfi Begi és a felesége, Réka (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Mostanában a gyerekeket leginkább a Mancs őrjárat köti le.

„Először Zazinál ütött be a Mancs őrjárat-láz, aztán jöttek a fiúk. Zazi kedvence Rubber, mert szerinte olyan cuki és vicces, ahogy nyüszög! Szerintem azért is alakult ez így, mert az életben is buldogunk van. Zorán kezéből meg nem lehet kiszedni a Chase rendőrautóját. Zalán kedvence Sky, úgyhogy hál’ istennek ebben a kérdésben nincs vita a gyerekek között.”

Lotfi Begi és a gyerekei

Jelenleg az tartja lázban a kicsiket, hogy Magyarországra érkezik a Mancs őrjárat Live, vagyis A Mentőfutam című színpadi show, így találkozhatnak kedvenceikkel.

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs tévésorozat színpadi változata zenés előadás, amelynek során a gyerekek élőben találkozhatnak kedvenc kutyusaikkal, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek. Az első magyarországi turné során találkozhatnak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben és végül január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top