Sztárok

Bíró Ica kilakoltatásakor óriásit tévedtek a végrehajtók

Folytatódik az énekesnő kálváriája.

Fél éve óriási port kavart Bíró Ica ügye, amikor kénytelen volt elhagyni két ingatlanát. A Blikk megtudta, hatalmas bakit követtek el a végrehajtók a kilakoltatásakor: rossz lakásból rakták ki az énekesnőt.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Hetekkel ezelőtt meglepő levelet kapott Bíró Ica: az egykori stúdiót alkotó két szomszédos ingatlan helyrajzi számát összekeverték. Abból rakták ki, amiből nem lehetett volna, mert az az övé, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, ám a hibás kilakoltatás miatt nem adták birtokba a vevőnek.

Végre nagyjából berendezkedtem, amikor jött a hír, hogy az eddig elveszettnek hitt szomszédos lakásba kéne átköltöznöm, mert összecserélték. (…) Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy” – mondta el az énekesnő, akinek komoly anyagi veszteséget is okozott ez a csere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top