Sztárok

Horváth Gréta esküvői ruhája egészen gyönyörű lesz – fotó

Az Ázsia Expressz sztárja gőzerővel készül az esküvőre.

Februárban tartja az esküvőjét Horváth Gréta és vőlegénye, Meggyes Dávid. A férfi az Ázsia Expressz forgatásán, Thaiföldön kérte meg Horváth Gréta kezét, ezek után a páros meg is nyerte a műsort.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid az Ázsia Expresszben (Fotó: TV2)

Jelenleg javában zajlik az esküvői ruhapróba. Horváth Gréta a közösségi oldalán azt írta, ő igazi esküvőfanatikus. „Ha rossz napom van, akkor van, hogy random elmegyek szalonokba próbálni ruhákat. Ezért volt szerencsém már rengeteg budapesti szalont megismerni. Volt ami tetszett, volt, ahol kedvesek voltak, és volt, ahol megalázóan viselkedtek velünk.

Az egyik felpróbált ruháról fotó is készült:

View this post on Instagram

Sziasztok! Én egy igazi esküvő fanatikus lány vagyok🤫 Nagyon szeretem ezt a hangulatot és környezetet. Lehet hülyének néztek de megosztok egy titkot Veletek! Ha rossz napom van akkor van, hogy random elmegyek szalonokba próbálni ruhákat😂 Ezért volt szerencsém már rengeteg budapesti szalont megismerni. Volt ami tetszett, volt ahol kedvesek voltak és volt ahol megalázóan viselkedtek velünk🤬Jah meg olyan is ahol "putri" volt. Most arra gondolok, hogy anno édesanyámmal egy előszobában próbáltunk mert nem biztosítottak sem nekünk, sem másnak megfelelő körülményeket és a mosdóban kellett öltöznünk. Ezért nagyon mérges voltam mert ez a pillanat a MIÉNK a menyasszonyoké és mindenkinek jár az a "púderes puha álomvilág" amit megálmodott magának. Kamillát pár hónapja ismertem meg de elképesztő amilyen profizmussal segít a szalonjába érkezőknek. Nem beszélve arról, hogy földim😂Csodálatos a környezet, világos, hercegnős mint a filmekben. 💎 Tiszta szívemből ajánlom Nektek a @promeeda_eskuvoi_ruhaszalon - t💍 Hamarosan egy brutális NYEREMÉNYJÁTÉKOT HOZUNK NEKTEK🙏♥️ A szalon: 💎A Jászai Mari tértől 2 percre van! Napi sztoriban kint van a weboldaluk elérhetősége. 💎Itt tudsz bejelentkezni: +36 70 674 9526 💎Cím : Budapest, Honvéd u. 38, 1055 💎 Kölcsönzési ár: 170.000-280.000 - ig #hirdetes #ajánlás #wedding #thebigday

A post shared by Horváth Gréta (@horvath_greta_official) on

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top