Sztárok

Szörnyű tragédia érte a Nélküled című dal szerzőjét, elveszítette 3 éves kisfiát Nyerges Attila

Magánéleti drámájáról és súlyos motorbalesetéről vallott az Ismerős Arcok zenekar frontembere.

Azt hihetnénk, nincs boldogabb ember a földön Nyerges Attilánál, a Nélküled című dal megálmodójánál, hiszen egyfajta második Nemzeti dalt írt. Csakhogy alaposan megmérte őt az élet: huszonéves fejjel veszítette el 3 éves kisfiát – írja a legfrissebb Story magazin.

MTI Fotó: Komka Péter

Az ötvenéves zenész jelenleg épp lábadozik: egy baleset súlyos szövődményeiből igyekszik talpra állni. „Motorral mentem Pilisvörösváron, amikor egy autó kifordult elém. (…) Szétrobbant a lépem, és belső vérzésem volt, majdnem meghaltam. Az utolsó pillanatban operáltak meg, életmentő beavatkozás volt” – árulta el.

Az Ismerős Arcok zenekar frontemberét felfoghatatlan veszteség érte alig húszesztendősen: 3 éves kisfia  meghalt agyhártyagyulladásban. „Az a borzalom kettétörte az egész életemet. Hiába történt utána sok jó velem, semminek sem tudtam igazán örülni, olyan mély gödörből kellett kikászálódnom” – vallotta be Nyerges Attila, akinek az akkori házassága nem élte túl a tragédiát. Azóta még egyszer elvált, és immár a harmadik feleségével él: Dorka gimnáziumi iskolatársa volt. „Az ő lánya, Dominika Bruges-ben él, az én fiam, Bálint Ausztriában, a lányom, Dorottya pedig Görögországban telepedett le. Már két unokával is megajándékozott” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top