Sztárok

Szinetár Miklós Bereczkiről: „Jó a kapcsolatunk Zolival, nagyon szeretem”

Szinetár Miklósnak sokáig tartott megbarátkozni lánya korábbi választottjával.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 8 évig voltak házasok, akkoriban azonban a színész nem ápolt túl jó kapcsolatot az apósával. Sok idő kellett, mire Szinetár Miklós megenyhült, de azóta remek a viszonyuk. Hét éve vált el a sztárpár, de a rendező a mai napig tartja a kapcsolatot egykori vejével – erről mesélt a Borsnak.

„Abszolút jó a kapcsolatunk Zolival, nagyon szeretem, tehetséges művésznek és értékes embernek tartom, aki rengeteg időt tölt az unokámmal, és ezáltal a házamban is gyakran megfordul, aminek nagyon örülök” – mondta a lapnak a Kossuth-díjas rendező, aki az unokáiról is beszélt. 

„Marcival állandó kapcsolatban vagyunk, és Zorkával is rengeteget beszélgetünk. Nálunk bevált, hogy több generáció él együtt, és örülök, hogy a lányomék velünk laknak, így a legkisebb unokámat is naponta láthatom. A vasárnapi ebédnél pedig mindig együtt van a család ap­raja-nagy­ja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top