Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Nyári Diának ez a véleménye a kiesésről

Nyári Dia alulmaradt Mihalik Enikővel szemben.

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában, két eléggé rosszul sikerült feladat után Nyári Dia és Mihalik Enikő kényszerült párbajra. A színésznő és a modell jól megértették egymást a csapatverseny alatt, ettől függetlenül nem úgy teljesítettek, ahogy azt Sárközi Ákos elvárta tőlük. A kiesési feladat során végül Nyári Dia maradt alul, így el kellett hagynia a konyhát. 

„Ahogy Ákosunk mondaná… na nem a Sárközi Ákos.  „Valami véget ért, valami fáj” …ott, akkor és most visszanézve is. Szerettem, nem… imádtam. Kaptam sok barátot, tapasztalatot, élményt, bátorságot a konyhában. Köszi Fördős Zé és Rácz Jenő, remélem egyszer én is megnézhetlek Titeket verset szavalni. puszi, pacsi. Aztán nekem kedvesek legyetek a barátaimmal a folytatásban” – írta a közösségi oldalán Nyári Dia, aki függetlenül attól, hogy nem jutott tovább, nagyon sok élménnyel gazdagodott és pozitívan tekint vissza a versenyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top