Sztárok

Barátok közt: Pesák Ádám visszatér, durva jelenettel indít

A nézők visszavárták Pesák Ádámot, most itt a nagy bejelentés.

Pesák Ádám egy évig volt a Barátok közt szereplője, aztán pár hónappal ezelőtt eltűnt a sorozatból. A karakterét megszerették a nézők, és valósággal visszakövetelték a képernyőre az elmúlt időszakban. Sokan reménykedtek benne, hogy visszatér, és végül teljesült a kívánságuk. Ádám ugyanis pénteken, egy váratlan csavarral ismét felbukkan, így jövő héttől ismét feltűnik a Mátyás király téren.

„Izgalmas lesz a visszatérésem. Döcögősen indul, de aztán minden a helyére kerül” – mondta az nlc.-nek a színész, majd azt is elárulta, hogy nagyon jó volt újra forgatni. 

„Szeretem ezt a csapatot, velük öröm a munka, családként működünk. Elmentem ugyan, mégis úgy fogadtak, mintha ez alatt a pár hónap alatt is velük forgattam volna” – emlékezett vissza Ádám, aki örült a pozitív visszajelzéseknek a nézőktől: „Bízom benne, hogy sokan várják a visszatérést, és továbbra is izgalmas marad a karakterem számukra.”

A Barátok közt stábja egyébként a műsor Facebook-oldalán várja a nézők reakcióit – mutasd meg te is, milyen érzéseket váltott ki belőled Pesák Ádám visszatérése!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top