Sztárok

Ez vezethetett Gáspár Győzőék balesetéhez

A Gáspár család autójába csapódó sofőr volt barátja is megszólalt.

Szegycsonttöréssel és fejsérüléssel továbbra is kórházban van az a 26 éves nő, aki kedden hajnalban frontálisan ütközött Gáspár Győzőék autójával. A nő azt mondta, nem emlékszik semmire a balesetből. Az első találgatások arról szóltak, hogy a sofőr talán szándékosan, öngyilkos módon hajtott bele a másik kocsiba.

gaspar gyozo, adohatosag

Gáspár Győző (Fotó: smagpictures.com)

Volt barátja szerint ez nem igaz. A férfi a Blikknek nyilatkozott, miután az elsők között látogatta meg a sérültet a salgótarjáni kórházban. „Néhány hónapja szakítottunk, de jóban maradtunk, és ilyen helyzetben nem kérdés, hogy bemegy-e az ember a kórházba.

Több olyan hírt láttam és hallottam, hogy a volt párom szerelmi bánata miatt öngyilkos akart lenni, de ez óriási hülyeség, nem volt semmi gond.

Sosem volt ilyen hajlama, nincs olyan dolog, ami miatt véget vetne az életének. Sem magának, sem másnak nem ártana sosem. Ám az tény, hogy nem mondanám túl gyakorlott sofőrnek, szóval valószínűleg rossz helyen hajtott fel az útra vagy a körforgalomból jött ki rosszul.

A baleset idején Gáspár Bea vezette a másik autót. A Gáspár család tagjainak nem esett nagyobb bajuk, de mint elmondták, nagyon megviselte őket a baleset. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top