Sztárok

Gólyahír: Csemer Boggie ismét babát vár

Az énekesnő a születésnapján jelentette be az örömhírt.

Csemer Boggie újra anyai örömök elé néz. Az énekesnő immáron nemcsak párjával, hanem kislányával, Lenkével is megosztja a várakozás izgalmas pillanatait.

Boggie újra babát vár

„Az első várandóságom alatt volt arra idő, hogy megéljem a dolgot, most pedig szinte ezekben a hetekben fogom fel, hogy jön a következő baba. Sokat utaztunk, rengeteg külföldi és hazai koncert volt, miután novemberben hazatértünk, utána jött a felismerés, hogy úristen, tényleg terhes vagyok” – avatott be a részletekbe Csemer Boglárka.

A csinos énekesnő számára nagyon fontos, hogy a várandósság ideje alatt a legjobb kezekben tudja magát és születendő kisbabáját is. „Nekem a Czeizel Intézet biztonságot ad, már akkor is ide jártam, amikor Lenkét vártuk.”

Boggie kislányát már pár hónapja elkezdték felkészíteni arra, hogy jön a tesó. „Az elején még azt mondta, hogy »nem kell, enyém anya«, de aztán hamar megbékélt a gondolattal. Sokat nézegetünk fotókat, képeskönyvet, ami a kicsiknek mesél a baba születéséről, abban meg tudom mutatni neki a fázisokat, hogy épp mekkora a pici. Ez nagyon tetszik neki. Természetesen már az oviban is elmesélte, néha nem kis tesómnak, hanem babámnak nevezi” – mondta nevetve a kismama.

Boggie azt is elmesélte, mióta anya, a színpadon is magabiztosabb. „A hangom is rengeteget változott, sokkal inkább ki merem »nyitni«, kevesebb a frusztrációm, jobban elfogadom magam. Nagyon izgalmas ez a folyamat, és ezt Lenkének köszönhetem. Most pedig együtt várjuk a kistesót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top