nlc.hu
Sztárok
Karácsonyi ajándék, amitől az internet is lefagyott!! Ezt látnia kell! (x)

Karácsonyi ajándék, amitől az internet is lefagyott!! Ezt látnia kell! (x)

Igen, valóban jól értetted. Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekekért fáradozik?

 

Mivel ő egy férfi, és mint minden férfinek, neki is vannak szükségletei, mint ahogy neked is. Így hát a legszemélyesebb ajándékát idén egyenesen házhoz hozza. Készülj fel a legújabb találmányra, amely meghódította a világhálót: „Loco Santa Balls”, vagy ahogy mi nevezzük, csípjünk be a Mikulás díszeit szopogatva.

A Loco Santa Balls egy pimasz, vírusként terjedő kampány, amelyet a Loco Shark, egy regionálisan működő cég indított el. De kik is ezek a srácok valójában? Eredetileg egyenesen a Mikulásnak munkálkodtak, de mivel az öregapó a gint mind magának akarta megtartani, összefogtak ellene, és közös erővel kiléptek az északi-sarki vállalkozásból. Úton kifelé a Mikulás műhelyéből zsebre tették a gint, a díszszalagokat és a Mikulás díszeit is egyből, ugyanis rengeteg rossz kislány epekedik utánuk (és nemcsak a lányok, ugye érted, mire gondolok). Ezért idén az Xmas Loco Shark elhivatott munkatársai éjjel-nappal azon fáradoztak, hogy jól megtöltsék a Mikulás elcsent golyócskáit a „Mister Gin” itókával, a 2019-es kiváló minőségért járó díj aranyérmes győztesével.

A gingömbök a legkívánatosabb karácsonyi dísz címet nyerték el 2018-ban. Miután a világ minden táján óriási kereslet jelentkezett, a regionálisan működő újonc, a Loco Shark úgy döntött, a saját verzióját is piacra dobja, így most már ti is követhetitek a trendet. Ez egy abszolút kelendő karácsonyi ajándék a nyitott gondolkodású barátaid számára, valamint azok számára is, akiknek még nem elég nyitottak.

A Loco Santa Balls ajándékcsomagban 6 darab gömb található, amelyek egyenként 50 ml „Mister Gint” tartalmaznak. A gömböcskék műanyagból készültek, hogy szállítás közben ne sérüljenek meg, arany kupak gondoskodik róla, hogy ne csöpögjön el túl korán a finom nedű, valamint egy selymes szalag is tartozik hozzá, amellyel a fára akaszthatod a gömböket.

De ne ragadj le annál, hogy jól megszorongathatod a Mikulás golyócskáit, inkább képzeld el azt az extravagáns karácsonyi partit, amelyet idén rendezel. Teljes díszben pompázik majd a karácsonyi fa, ágai csak úgy roskadoznak a gömbökben lévő kiváló gin súlyától. Az áttetsző, arany nedű megtöri az ünnepi fényeket, ezer arany sugár ragyogja majd be a szobát, és még a visszafogottabb vendégeid is örömmámorban mormolják majd: „de gyönyörű!”. Az érkezőknek pedig csak annyit mondasz, hogy a bár a fán található. „Milyen eredeti!”, mondják majd egymásnak. És még csak mosogatnod se kell a parti végén, így még ezzel is nyersz.

Próbáld ki, mi pedig garantáljuk, hogy a golyók már karácsony előtt teljesen kiürülnek. És ne felejtsd el, hogy akár játszhatsz huncut Mikulást is, ami irtóra jó móka, egyedi és jó ízlésre vall – csakúgy, mint a Mikulás ékszerei a kezedben.

Tudj meg többet erről az innovatív ötletről itt: www.locoshark.com/hu/loco-santa-balls

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top