Sztárok

Fel akarta vágni az ereit Ambrus Attila, véget akart vetni mindennek a cellájában

Egykor az öngyilkosság is megfordult az exbankrabló fejében.

Élete legsötétebb időszakairól vallotta a ma már keramikusként dolgozó Ambrus Attila az Egyszóval Kadarkai Endrével című beszélgetős műsorban. A Viszkis néven elhíresült bankrabló a bűnbe esését a szülői háttér hiányára vezette vissza, s azt sem titkolja, hogy gondolt az öngyilkosságra – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Egy évet ültem a Nagy Ignác utcai fegyházban a legszigorúbb őrizet mellett, igen mostoha körülmények között. Ekkor sokat gondoltam arra, hogy egy csapásra véget vethetnék mindennek. (…) Római módra akartam felvágni az ereimet, de aztán mégis a hiúságom tartott életben. Nem akartam megtenni azt a szívességet a fogva tartóimnak, hogy gyávának gondoljanak” – vallotta be a kislánya keresztelőjére sámánt fogadó Ambrus Attila. Mivel a családban nem kapta meg az elismerést, másban akart bizonyítani, ekkor fordult a rablás felé.

Elmondása szerint sok oka volt annak, hogy elcsúszott az élete, szerinte ebben nagy része volt viszontagságos gyerekkorának. „Édesanyám másfél éves koromban otthagyott bennünket, édesapám pedig nem foglalkozott velem, vagy ha igen, abban nem volt köszönet, rendszeresen és sokat vert” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top