Sztárok

Megalázta a légitársaság a vak zongoraművészt, Érdi Tamást

Felháborodottan osztotta meg a fiával történteket a közösségi médiában az egykori tévés, Érdi Márta.

Érdi Tamás Prima Primissima- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész jelenleg Bakuban koncertezik, a vasárnapi útja azonban nem volt zökkenőmentes, mert a repülőn nem ülhetett oda, ahova a jegyét vásárolta – írja a Bors.

Jegyvételekor ugyan jelezte, hogy fogyatékkal él, mégis eladták neki a drágább jegyet. A repülőn aztán a szabályok miatt nem engedték a vészkijárat közelébe ülni. A Wizz Air személyzete a fedélzeten azt mondta neki,  hogy mivel vak, nem foglalhat helyet az első sorban, mert a vészkiürítésnél útban lesz.

Az esetről Érdi Tamás édesanyja, a híres televíziós műsorvezető-szerkesztő Érdi Szabó Márta számolt be Facebook-oldalán, felháborodásának hangot adva. 

A Wizz Air elnézést kért a történtek miatt, mint írták, a zongoraművészt a szabályzatuknak megfelelően már az utasfelvétel során másik ülésre ültették, és a beszállás során azonnal az új helyét foglalta el. Állítják, a személyzetük nem ültette át, és nem beszélt vele durván, erőszakosan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top