Sztárok

Drámai vallomás Czeizel Endre fiától, két kisebbik testvérét eltiltotta tőle az anyjuk

Mióta meghalt az édesapja, nem találkozhat a genetikus két kicsi gyerekével, de reméli, egyszer majd testvérként szerethetik egymást.

Czeizel Endre fia, Gábor ismert és tehetséges színházi rendező. A Story magazinnak adott interjúban elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él egy férfivel, és 4 éve, amióta meghalt az édesapja, nem találkozhat a kisöccsével. „Halála után szinte semmit nem örököltem tőle, csak ezt az órát a karomon. Nincs okom nézegetni az idő múlását, de miután az övé volt, jólesik gyakran rápillantani. Nagyon hiányzik, az életem része maradt” – vallotta be az 58 éves rendező.

MTI Fotó: Kallos Bea

Elmondása szerint a két kisebbik testvérét eltiltotta tőle az anyjuk az apja halála után. „Nem beszélhetek velük, nem láthatom őket. A gyerekek így nemcsak az édesapjukat veszítették el, hanem a családjukat is – mondta. – Apám életet létrehozni tudott, de az élethez sajnos nem értett. Túlságosan naiv volt. Andrisnak nagyon örült, őt nagyon akarta, beragyogta az utolsó éveit. A kislányról nem volt szó, több gyereket már nem akart, akkor már súlyos beteg volt. De amikor megszületett, és a karjában tartotta, elolvadt tőle” – mesélte.

Gábor elárulta, jövőre lesz 20 éve, hogy boldog párkapcsolatban él egy tudóssal, aki férfi. Fiatalkorában felmerült benne, jó lenne örökbe fogadni egy kisfiút vagy egy kislányt, de a törvények ezt nem engedték. „Testvéreimnek összesen öt gyerekük van. (…) imádom őket, ők is minket, szeretnek velünk lenni” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top