nlc.hu
Sztárok
Drámai vallomás Czeizel Endre fiától, két kisebbik testvérét eltiltotta tőle az anyjuk

Drámai vallomás Czeizel Endre fiától, két kisebbik testvérét eltiltotta tőle az anyjuk

Mióta meghalt az édesapja, nem találkozhat a genetikus két kicsi gyerekével, de reméli, egyszer majd testvérként szerethetik egymást.

Czeizel Endre fia, Gábor ismert és tehetséges színházi rendező. A Story magazinnak adott interjúban elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él egy férfivel, és 4 éve, amióta meghalt az édesapja, nem találkozhat a kisöccsével. „Halála után szinte semmit nem örököltem tőle, csak ezt az órát a karomon. Nincs okom nézegetni az idő múlását, de miután az övé volt, jólesik gyakran rápillantani. Nagyon hiányzik, az életem része maradt” – vallotta be az 58 éves rendező.

MTI Fotó: Kallos Bea

Elmondása szerint a két kisebbik testvérét eltiltotta tőle az anyjuk az apja halála után. „Nem beszélhetek velük, nem láthatom őket. A gyerekek így nemcsak az édesapjukat veszítették el, hanem a családjukat is – mondta. – Apám életet létrehozni tudott, de az élethez sajnos nem értett. Túlságosan naiv volt. Andrisnak nagyon örült, őt nagyon akarta, beragyogta az utolsó éveit. A kislányról nem volt szó, több gyereket már nem akart, akkor már súlyos beteg volt. De amikor megszületett, és a karjában tartotta, elolvadt tőle” – mesélte.

Gábor elárulta, jövőre lesz 20 éve, hogy boldog párkapcsolatban él egy tudóssal, aki férfi. Fiatalkorában felmerült benne, jó lenne örökbe fogadni egy kisfiút vagy egy kislányt, de a törvények ezt nem engedték. „Testvéreimnek összesen öt gyerekük van. (…) imádom őket, ők is minket, szeretnek velünk lenni” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top