Sztárok

Hódi Pamela elkeseredett, nem hisznek benne a rajongói

Hódi Pamela egy Instagram-posztban osztotta meg szomorúságának okát.

Hódi Pamela nemrég egy képsorozattal ünnepelte, hogy már több mint 500 ezren követik a közösségi oldalát. A modell nagyon sok szponzorált tartalmat tesz közzé, de emellett természetesen organikus posztjai is vannak. A rajongói mégis kiakadtak, hogy nagyon sok olyan dolgot reklámoz, ami szerintük nem jó, és ebből egyenesen arra következtettek, hogy csak a pénz érdekli. 

„Elkeseredtem! És tudjátok, miért? Azért, mert sokan azt gondoljátok, hogy szimplán pénzért mutatok be Nektek termékeket, szolgáltatásokat! Ez nem így van! Elkeseredtem, mert azt hiszitek, hogy átvertelek Titeket egy posztommal, amivel van, aki nem ért egyet! De azért mert 512.000.000-ből én hiszek valamiben, és ha bevált, nem jelenti azt, hogy mindenkinek be fog! Mindannyian mások vagyunk, más a szervezetünk, más az életritmusunk és más a lelkünk! Mindent, amit megosztok, abban hiszek” – kezdi a mondandóját Hódi Pamela, azonban a későbbiekben még nagyon sok mindent megindokol, illetve ígért még egy posztot a témában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top