Sztárok

Müller Péter a mai napig a konditeremben indítja a reggelt

Müller Péter 1956-ban született újra. A második lehetőség miatt még jobban megbecsüli az életét, és az egészségét.

Müller Péter korábban már mesélt újjászületésével kapcsolatos élményéről, és arról, hogy miért jött vissza az életben. Mint mondja, azóta még jobban becsüli magát, és az egészségét, ezért nagyon fontosnak tartja a testmozgást. A konditerembe nemcsak az edzés, hanem a barátai is vonzzák, ami egy teljesen más társaság, mint amit egy író megszokott. 

,,A barátaim is ott vannak, nemcsak edzeni megyek. Másfajta élet és hangulat van, mint amihez egy író hozzászokik, amikor beszűkült figyelemmel egy billentyűsorra mered. Kedély van, öröm van, vidámság van” – fejtette ki Müller Péter Lovász Lászlónak a Sony Maxon látható Lakástalkshow holnap esti részében. 

Fotó: Lakástalkshow

Az író azt is elárulta, hogy két hétre kidőlt, hiszen újra kellett éleszteni – erről pedig a legnagyobb természetességgel beszél. „Úgy ütötte újra a szívemet az orvos, hogy ha sikerül, akkor holnapután már mehetek edzésre. Ha nem, akkor baj van” – emlékezett vissza Müller Péter.

„Másodszor is megérintett a halál. Amikor először megéltem ezt, akkor éppen szerelmes voltam, és mentem a nőhöz, akit szerettem. Útközben lőttek le. Most pedig otthon várt engem (a szerelme), hiszen eltörte a lábát, és mozgáskorlátozott állapotban van. Hirtelen megijedtem, hogy én fogok meghalni előtte. Nem a haláltól félek. Benne voltam egy dologban – szeretek egy embert, és az a legcsodálatosabb érzés az életben” – részletezte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top