Sztárok

Básti Juli legkisebb fiából szívdöglesztő pasi lett

Oké, Básti Juli fia nagyon felnőtt – vizuális élmény következik.

Básti Julinak három fia született, az első házasságából Gothár Péterrel egy, Puskás Tamástól pedig kettő. A három fiúból a legidősebb és a legfiatalabb vágyott és vágyik a szakmába. Dávid, a legkisebb tavaly érettségizett, a színészet is érdekli, a tanulás mellett pedig modellkedik. Nemrég az édesanyjáról mesélt a Nők Lapja hasábjain. 

„Úgy tűnik, idővel helyükre kerülnek a dolgok, elcsendesülnek a viharok. Ha egyébként rendben van az élet, könnyebb a megértés, a megbocsátás. Az biztos, hogy ő, dacára annak, hogy elfoglalt színésznő, nagyon ügyelt arra, hogy mi ne szenvedjünk hiányt semmiben. Hogy szeretetből, törődésből, odafigyelésből mindig elég jusson nekünk, hogy mindig bátorítson bennünket, hogy hozzá mindig fordulhatunk. Bármilyen hülyeséget is követtünk el” – mesélte Szegő Andrásnak a legkisebb Puskás, aki egyébként meghódította a közösségi oldalt a fotóival. 

Ezekből szemezgettünk: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top