Sztárok

Brad Pitt végre a nőügyeiről is mesélt a New York Times interjújában

Visszatért az élvonalba, imádják a filmjét, hamarosan az 56. születésnapját ünnepli, és mindezek apropóján interjút adott Brad Pitt, amelyben szóba kerültek a nőügyei is.

2016-ban jelentette be Angelina Jolie, hogy elindították a válást és igyekeznek a gyerekek érdekeit szem előtt tartva lezárni a házasságukat, és azóta ő már többször elmondta: hat gyerek és a munka mellett ideje sincs randevúzni, de nem is áll készen egy új kapcsolatra. Vele ellentétben Brad Pittről rendszeresen jelennek meg olyan hírek, hogy éppen kivel van együtt. Alia Shawkat csak a legújabb nő a sorban, akivel Brad Pittet összeboronálták, de a színésznőnél ismertebb nevek is szóba kerültek az elmúlt három évben, mint például Kate Hudson vagy éppen Charlize Theron és persze Jennifer Aniston is. 

Brad Pitt (Fotó: Gettyimages)

Most Brad Pitt a New York Times interjújában ugyan főképpen szakmai életéről, karrierútjáról és saját fejlődéséről mesélt, de szóba kerültek a nőügyek is. Amikor az újságíró megjegyezte, hogy nem hisz azoknak, akik azt állítják, semmit nem olvasnak el magukról, a színész így válaszolt: 

„Nem szándékos kerülöm, csak nem keresem a cikkeket. Nem is tudom, hány nőről mondták az elmúlt két-három évben, hogy vele randevúzom, és egyik sem volt igaz.”

Korábban is azt beszélték, hogy Pitt az elvonó után jött rá, mekkora hibát követett el, és jelenleg az a legfőbb célja, hogy a családjával rendezze a kapcsolatát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top