Sztárok

Lakatos Levente aktnaptárát vegyesen fogadták a rajongók

Felrobbant Lakatos Levente közösségi oldala a sok kommenttől.

Egy hónapja jelent meg Lakatos Levente 10. regénye, most pedig újabb újdonságokkal kedveskedik a rajongóknak. Az író az utóbbi időben nagyon kigyúrta magát, teljesen átalakult a teste, így érthető, hogy büszke magára. Éppen ezért több aktképet is posztolt a közösségi oldalára, ami egyébként nagyon tetszett a rajongóknak. Az ezekből a képekből készült naptár már megosztotta a követőket.

A kommentelők vegyes érzelmekkel fogadták az aktképekből készült kalendáriumot. Egyesek szerint ez már túlmegy egy határon, és egy írónak nem kellene ilyen fotókat készíttetnie magáról. Olyanok is akadtak, akik szerint ez már Kiszel Tünde szintje, és Levente egyáltalán nem ezt képviseli.

Azért dicsérték is szép számmal, a legtöbb nő rajongó betaggelte a barátnőjét, és karácsonyi ajándéknak kérte a naptárt. Az esetről persze az írónak is megvan a véleménye, erről is posztolt. 

„A tegnapi, naptárbejelentő posztom hozzászólásaiban kaptam hideget-meleget – és ez így van jól. A világ attól is szép, hogy különbözően gondolkodunk” – írta Lakatos Levente, aki azt is elárulta, mennyit fogyott, és miért büszke erre.

Szerinted belefér egy írótól egy ilyen típusú naptár?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top