Sztárok

Hű, de jól néz ki a bikinis Rubint Rella!

Rubint Rella a párjával együtt itthon tölt egy kis időt.

Rubint Rella tavaly költözött a szerelmével Dél-Koreába, ahol láthatóan nagyon jól érzik magukat. A fitneszedző a vizsgái miatt hazajár, de csak ritkán látogatja meg a szülőket, barátokat. Éppen ezért ez a karácsonyi időszak erről szól nekik, mindketten hazajöttek, és végre egy kicsit a szeretteik körében lehetnek. Ettől függetlenül azért kettesben is töltenek időt, méghozzá egy kényeztető wellnesst választottak. Kiderült, hogy Rubint Rellának még mindig szuperül áll a bikini

A követők elhalmozták bókokkal Rubint Rella unokahúgát, aki kedvesen fogadta az elismerő kommenteket. 

Rella és focista párja egyébként lehet, hogy hazaköltöznek, hiszen miután feljuttatta a Busan csapatát az élvonalba, még nem biztos, hogy visszamegy. „A Busannak opciós joga van, amit ha kivált az Újpestnél, velem kell megegyeznie a folytatásról. Ha ez valamiért nem jön össze, akkor januárban az újpestiekkel kezdem meg a felkészülést, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – részletezte a Borsban Novothny Soma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top