Sztárok

„38 éves leszek jövőre, egész életemben alkottam” – szenteste is dolgozik Sebestyén Katja

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője az év végén sem pihen, szenteste is munkába rohan.

Sebestyén Katjának rengeteg terve van a jövőre nézve: gyerekzene, szlovákiai turné, Guinness-rekord-kísérlet, és reményei szerint sok-sok fellépés vár rá. Sosem unatkozik, és nagyon keveset pihen. Az énekesnő azt mondja, ő valójában hiperaktív, de igyekszik a sok energiájával értéket teremteni.

„Év végén sem pihenek, a műsor, a Sztárban sztár leszek! pörgéséből most átestem az adventi pörgésbe. Mivel gyermekműsorokat is adok, így a karácsony és a Mikulás igazi szezon számomra. December 24-e egy darabig nálunk is úgy zajlik, mint más családoknál, annyi a különbség, hogy nálunk »szentdélután« van. Amikor lemegy a nap, akkor kezdődik a család karácsonya, van mézeskalács, halászlé. Viszont nálunk 7, fél 8-kor véget ér a karácsonyozás, és bemegyek az étterembe énekelni, ahol 20 éve fellépek. Viszont, mivel ortodox vagyok, így dupla karácsonyom van, a januári nyugodtabb számomra”árulta el Katja, akinek az újév számtalan újdonságot tartogat.

„38 éves leszek jövőre, egész életemben alkottam, de sosem toltam az előtérbe magamat, elég volt annyi, hogy láttam az emberek arcán a mosolyt, hogy tetszik nekik, amit adok. Most szeretném minél több embernek megmutatni magam. A műsoromat, ahogy az összes Sztárban Sztár leszek! döntősének műsorát a Koncertbooking.com-on lehet megrendelni. Ez számomra óriási lehetőség, hogy bárki, bárhonnan, pár kattintással megtalálhat, és lefoglalhatja egy-egy előadásomat. Rengeteg tervem van, sok-sok álmom. Szeretnék egyszer egy gyerekdalokból álló albumot kiadni. A kisfiam kétéves kora óta énekelek a legkisebbeknek, és sok-sok tanító jellegű dalt írtam nekik. Szeretném megdönteni a legtöbb nyelven éneklő énekesnő Guinness-rekordját is. Sőt még egy szlovákiai turné is körvonalazódik. Igazi hiperaktív vagyok, de próbálom a rengeteg energiámat értékek alkotására fordítani, nem pedig szétesni” – tette hozzá az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top