Sztárok

Egy év után szakított Jessie J és Channing Tatum

Nem bírta sokáig Channing Tatum és Jessie J kapcsolata.

Channing Tatum tavaly jelentette be, hogy válik feleségétől és gyermeke anyjától. Sokakat meglepett, hiszen ők voltak Hollywood egyik álompárja. A kapcsolatuk már nem volt a régi, elfáradt, ezért döntöttek a válás mellett. A jóképű színész nem sokáig volt szingli, hiszen pár héttel a különköltözés után összejött Jessie J-jel, akivel egy ideig próbálták titokban tartani a kapcsolatukat, de nem ment túl jól.

Sokáig csak paparazzi fotók készültek róluk, azonban idén tavasszal hivatalosan is felvállalták a szerelmüket, közös képeket osztottak meg a közösségi oldalaikon. Ennek ellenére a US Weekly már hetekkel ezelőtt megírta a szakításuk hírét, de csak most erősítette meg egy közeli ismerős, aki nyilatkozott is a kialakult helyzetről. 

„Semmiféle dráma nem volt köztük. Szimplán csak elhatározták, hogy külön utakon folytatják, de ugyanúgy jó barátok maradtak” – mesélte a lapnak egy közös barát, aki azt is elárulta, hogy míg Channing Tatum a lányához közel, Los Angelesben akart több időt tölteni, addig az énekesnő inkább Angliában akart élni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top