Sztárok

Borbás Marcsi: „Szörnyű, én ebbe teljesen belebolondultam!”

Hogy a kiégést elkerülje, Borbás Marcsi népszerű műsora, a Gasztroangyal karácsony után egy évig szünetel majd. A műsorvezető már tervezi, hogyan töltődik fel ebben az időszakban.

A műsorvezető és férje közös cége új online portált indított (egy.hu), Borbás Marcsi ezért egy év türelmet kért a köztévétől, a jövő évre nem újította meg a Gasztroangyal szerződését. Viszont a nézőknek üzent: ne temessék a műsort, és minden félreértést szeretett volna eloszlatni. 

Az egy.hu oldalán indul például Rákóczi Feri és Borbás Marcsi Cooking out sorozata is

„FÉLREÉRTHETŐEN JELENT MEG, HOGY A GASZTROANGYAL MEGSZŰNIK ÉS HELYÉT AZ EGY.HU WEBOLDAL VESZI ÁT. Ennek az lett az eredménye, hogy sokan temetik a műsort, és lehetetlen elvárásokkal fordulnak az egy.hu felé. A Gasztroangyal megpihen, de közben a visszatérésen dolgozunk. (…) Az egy.hu pedig egy mindettől független webes vállalkozás, egy internetes magazin, amely remélhetően rengeteg értékes és szórakoztató pillanatot szerez majd nektek. Ne várjátok tőle a Gasztroangyal folytatását, ez teljes képtelenség lenne, hiszen a Gasztroangyal csak a Gasztroangyallal folytatható. Ugyanakkor azon dolgozom, hogy az egy.hu oldalon a Gasztroangyal-közösség minden tagja találjon magának izgalmas, fontos és elgondolkodtató tartalmakat!” – írta a közösségi oldalán Marcsi, aki már készül az új élmények gyűjtésére, szerinte csak így lehet ezt csinálni, és szeretne feltöltődni. Mivel az elmúlt években bejárta Magyarországot, rengeteget volt úton, érthető, ha az ünnepek alatt nem vágyik utazásra, ráadásul ingázik Budapest és az őrségi családi házuk között. 

„Azért síelni biztosan elmegyünk. Az őrségi házunk a hármas határhoz közel van, négy sípálya is található egyórányi útra. Jönnek hozzánk a barátok, a család, és egy kis munka is lesz a téli szünetben, mert fellépek a Csík zenekarral. A többi napra pedig nincs más vágyam, csak hogy szőhessek” – olvasható a Nők Lapja karácsonyi számában. Mint kiderült, Marcsinak a fonalak a szenvedélye már gyerekkorától, magának kötött pulóvereket, amiért a bátyja folyton csúfolta, hiszen az esti tévénézés közben is végig a kötőtűket csattogtatta. Húsz éve pedig kitalálta, hogy meg akar tanulni szőni. 

„Azt gondoltam, ha majd lesz időm, akkor megtanulok mindent, még fonalat festeni is. Két éve volt egy csontátültetéses csuklóműtétem, és féltem, hogy kripli leszek. Úgy voltam vele, hogy ha akkor nem kezdek hozzá, akkor soha, ezért még béna karral elmentem egy tanfolyamra. (…) Két szövőszékem van és több mázsa fonalam. Bárhova megyünk nyaralni, síelni, biztos, hogy már útközben azt nézem, hol a fonalbolt. Szörnyű, én ebbe teljesen belebolondultam. A másik mániám a kert.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top