Pilótaként folytatja Varga Viktor – a 32 éves énekes már ki is nézte, melyik gépet fogja vezetni

Mona | 2019. December 27.
Az énekes az elmúlt két évben zenei, valamint képzőművészeti munkásságára koncentrált. Az év eleje azonban sorsfordító lehet az életében, hiszen akkor tesz pilótavizsgát. Már ki is nézte magának a repülőt Varga Viktor.

Leginkább a művészeteknek hódol az utóbbi időszakban Varga Viktor, aki nemcsak zenészként, énekesként, de festőként és szobrászként is megcsillogtatta már tehetségét. „Az utóbbi két évben a zene és a művészet a barátnőm. Főleg erre a két dologra koncentrálok teljes erőbedobással, olyan vagyok mint egy zenei pap” – árulta el az űrhajósruhákat is varró Varga Viktor a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban.

A művész mindezek mellett másik nagy szenvedélyének is hódol: régóta vonzza a repülés, jövőre pedig már papírja is lesz arról, hogy repülőgépet vezethet. „Életem legjobb időszakát élem, rájöttem ugyanis, hogy létezik mindennél jobb dolog: a repülés. Éppen ezért repülni tanulok, ha minden jól megy, februárban meglesz a pilóta jogsim” – mondta bizakodva Varga Viktor, akinek komoly tervei vannak a repüléssel.

A későbbiekben szeretnék repülőt vezetni, már ki is néztem egyet. Nem kell nagy összegű gépre gondolni, remélem, minden a tervek szerint halad majd, és tavasszal már magam vezethetem a repülőt” – tette hozzá az énekes.

Kiemelt kép: vargaviktorart / Instagram

Exit mobile version