Sztárok

Megyeri Csilla menyasszonyi ruhában, nászutas képen, csak esküvő nem volt

Már egy jó ideje szó van Megyeri Csilla és Molnár Zsolt esküvőjéről, és bár már megvolt a menyasszonyi ruhás fotózás, mesés utazáson vettek részt, a lagziról még semmi hír.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy Megyeri Csilláék elutaztak Thaiföldre, ahova az Ázsia Expressz óta tervezték a visszatérést. 

Megyeri Csilla beleszeretett Thaiföldbe, amikor ott forgattak (Fotó: Instagram) 

Vicces képeket is készítettek az utazás alatt, amit saját bevallásuk szerint annál is jobban élveztek, mint ahogy gondolták. Rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak, és kiélvezték a napsütést is. 

„A helyiek egytől egyig mind azt kérdezték tőlünk, hogy a mézesheteket töltjük-e náluk. Végül is… majdnem. Én még úúúgy maradtam volnaaaa…” – írta ehhez a képhez. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt úgy érezték, nászúton voltak (Fotó: Instagram)

Mivel az esküvő már régóta tervben van Csilláéknál, akik az Ázsia Expressz forgatásán már a családalapításról meséltek, sokan hitték, hogy ez már valóban a nászút volt. Ráadásul nem sokkal az utazás előtt készültek esküvői ruhás képek a műsorvezetőről. 

Az Esküvő Classic fotózásán és partiján is meseszépen nézett ki Megyeri Csilla a fehér ruhában (Fotó: Instagram) 

Egy ilyen menyasszonyi ruhában el tudnánk képzelni Megyeri Csillát, kérdés, 2020-ban lesz-e esküvő?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top