Sztárok

Ugyanaz a mosoly: ő Rubint Réka ritkán látott bátyja, Robi

Mindig is büszke volt a családjára Rubint Réka, és köztudott, mennyire szereti a testvérét, akivel most együtt utaznak az Alakreform táborba.

Igazi családi utazássá nőtte ki magát az aktuális Alakreform tábor, ahová Rubint Réka ezúttal nemcsak a férjével, Norbival és a három gyerekükkel utazik, idén velük tartanak Rubint Robiék is.

„Hatalmas öröm és boldogság, hogy a bátyám és az imádott sógornőm is velünk tartanak. Imádom a családomat és nagyon szeretek örömet szerezni” – írta a közös képhez Réka, aki bár nagyon büszke a családjára, a gyerekein és a férjén kívül csak nagyon ritkán mutat a családtagokról fotókat. Robi hét évvel idősebb Rékánál és nem szeret szerepelni, de jó, hogy ezúttal kivételesen vállalták a közös képet.

Kinagyítottuk a közös családi képet, ahol talán jobban látszik, amit mindenki állít, miszerint egyből meg lehet mondani, hogy Réka és Robi rokonok, mert szakasztott egyforma a mosolyuk:  

Rubint Réka testvére, Robi és a felesége is elutazik a Maldív-szigetekre (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top