Sztárok

Jól tették, hogy megmutatták magukat smink nélkül ezek az ismert nők

Egyre többen mutatják meg kendőzetlenül magukat, hogy néznek ki smink nélkül. Üdítő ilyen képekkel találkozni az ismert emberek oldalán.

Nagyon bátor lépésnek gondolták, amikor megtették, de a visszajelzéseket olvasva megérte venni egy nagy levegőt, és megmutatni, milyenek a smink és retusálás nélküli fotók. Pont ettől olyan szerethetőek ezek a nők.

Liptai Claudia

„Bevallom, ritkán vagyok olyan bátor, hogy megmutassam magam natúr valómban” – írta bevállalós fotójához Liptai Claudia. 

Weisz Fanni

Fanni sminkkel és smink nélkül is elképesztő természetes szépség.

Epres Panni

„43 éves lettem. Szeretem az egészet úgy, ahogy van…minden pillanatát, minden nevetést, sírást, csalódást és boldogságot, minden ráncot, májfoltot… tényleg a világ legszerencsésebb embere vagyok!” – írta smink nélküli fotójához Epres Panni.

Ördög Nóra

Ördög Nóra ugyancsak rendkívül gyönyörű smink nélkül is.

Farkasházi Réka

„Mindkét fotón én vagyok, ha nem lenne egyértelmű.😂 Az egyik egy fotózáson készült. A másik nem.🤪 Az egyiken sokan dolgoztak azon, hogy szép legyek. A másikon én dolgoztam sokat, meg a férjem, aki elutazott egy hétre. (Ma már jön haza. Várom. Hiányzott.) Én meg a három gyerekkel, meg a két kutyával, meg anyukámmal tartom a frontot” – írta fotójához Farkasházi Réka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindkét fotón én vagyok, ha nem lenne egyértelmű.😂 Az egyik egy fotózáson készült. A másik nem.🤪 Az egyiken sokan dolgoztak azon, hogy szép legyek. A másikon én dolgoztam sokat, meg a férjem, aki elutazott egy hétre. (Ma már jön haza. Várom. Hiányzott.) Én meg a három gyerekkel, meg a két kutyával, meg anyukámmal tartom a frontot. Ilyenkor derül ki, hogy a pasik mennyit vesznek le az ember válláról. Mert igen nehéz egyedül. Még úgyis, hogy anyukám itt van velem. Mert hiába vagyok rendkívül praktikus és nagy szervező, a váratlan események, mint pl. három napja lázas gyerek és egyéb finomságok, meg tudják akasztani az egyébként olajozottan működő mindennapokat. Szóval reggel elvittem a gyerekeket suliba, aztán a kutyákat sétálni, utána boltba, aztán siettem haza a babához.. amikor is belenéztem a tükörbe. Lehet, hogy hamarabb kellett volna. Vagy legalább Franci és Manci szólhatott volna. Ciki vagy nem, de elfelejtettem megfésülködni és most kövezzetek meg, de nagyon úgy tűnik, hogy a szememen ott maradt a tegnapi smink. Előadás után rohantam a lázas gyerekhez, aki ébren volt este tízkor, mert engem várt. Hát elaltattam. Jól sikerült.😂 Ez a poszt tisztelgés azok előtt a szülők előtt, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Akiknek nem tudnak segíteni a szüleik. Akiknek minden napjuk zsonglőrködés az idővel. És akik valószínűleg csak azért nem fekszenek le sminkkel az arcukon, mert nem volt idejük sminkelni. #élet #igaziélet #bátorvagyok

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top