Sztárok

Rajongói is kiakadtak Kiszel Tünde új szexi naptárfotóján

Van, aki úgy látja, megszaladt a retus a naptárhősnő januári fotóján, mert Kiszel Tünde nem tudja elfogadni az idő múlását.

Az operarajongásáról és persze rendhagyóan szórakoztató, nem egyszer pikáns naptárjairól ismert közéleti személyiség idén sem szakított saját hagyományaival, és 2020-ban is havonta jelentkezik az Instagramon legújabb naptárja legújabb fotóival. A tavalyi mesés Disney-képek után idén bizonyos szakmák bemutatása áll a középpontban. A januári képre nem kellett sokat várni, amin Kiszel Tünde szexi rendőrnőként pózol, meglehetősen szigorú tekintettel.

Persze most is voltak, akik nem szűnő rajongásukat és csodálatukat fejezték ki a kép láttán, de a Kiszel Tünde-követők közt mintha kicsapta volna a biztosítékot a kép azzal, hogy szerintük nagyrészt túl lett tolva a photoshop. Egyes kommentelők fel sem ismerték a naptárdívát a képeken, mások azt kritizálták, hogy biztosan nem tudja elviselni az idő múlását, ezért akarja úgy láttatni magát, mintha még mindig 30 éves lenne.

Mi minden esetre mutatjuk azt a bizonyos megosztó képet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top