Aranyosak Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova kétéves ikrei, Lucy és Nicholas nagyot nőttek

BBC/NLC | 2020. Január 05.
Nemrégiben ünnepelték az Iglesias ikrek második születésnapját, és Anna Kurnyikova most egy friss videóban mutatta meg, milyen szépek a gyerekeik.

2017 decemberében születtek meg Enrique Iglesias ikrei, ami nagy meglepetés volt, hiszen Anna Kurnyikova terhességéről sem igen lehetett hallani. Szárnyra is kaptak a pletykák, miszerint béranya hordta ki a kicsiket, néhány feltételezés szerint pedig adoptálták Lucyt és Nicholast. Annak idején talán éppen ezért posztolta a pocakos fotóját a teniszező, aki állítása szerint akkor 37. hetes terhes volt, de a kép csak olaj volt a tűzre, mert ezek után még inkább meggyőződött róla mindenki, hogy álhasat viselt a sztár. 

Ezek után gyakorlatilag alig-alig lehetett látni fotókat, inkább a zenész töltött fel képeket a közösségi oldalára, de azt is elvétve. A lentebb látható fotó egyike a ritka posztoknak, amelyeket Anna kitett a gyerekeiről. 

Annya Kurnyikova és Enrique Iglesias ikreiről ez az egyik ritka fotó, amit a szülők megosztottak (Fotó: Instagram)

Utoljára pedig augusztsban készült a gyerekekről fotó, amikor a zenész és a párja vásárolni mentek a kicsikkel. Igaz, azok a képek meglehetősen semmitmondóak voltak. 

Enrique Iglesias, Anna Kurnyikova és a gyerekeik, Lucy és Nicholas (Fotó: Luis Fernandez / The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia)

Most viszont egy aranyos videóban láthatjuk, hogy mekkorát nőtt Lucy és Nicholas: 

Exit mobile version