TV-sztárok

Első babafotók Enrique Iglesias ikreiről

12 millióan követik Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova közösségi oldalát, és a sztárpár hálája jeleként nekik mutatta meg először az ikreit. A kicsik éppen egy hónaposak.

Nagy meglepetés volt, amikor kiderült: Enrique Iglesiasnak ikrei születtek. Az énekes az értesüléseket először nem is erősítette meg, és sokan csak pletykának gondolták, bár az igaz, hogy Anna Kurnyikova közel egy évig nem jelent meg nyilvános eseményen és lesifotó sem készült róla. 

Amennyire titkolták a terhességet, most olyan boldogan osztották meg a rajongókkal a kis Nicholas és Lucy első nyilvános babafotóit. Hogy melyikük pózol Enrique Iglesiasszal, és melyik picit tartja a kezében az újdonsült anyuka, az nem derül ki. Mindkét képhez csak annyit írtak a szülők: My Sunshine, vagyis a napsugaram. 

A képeket ide tesszük kicsiben. 

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova az ikrekkel – az első babafotókat az Instagram oldalon osztották meg a 12 milliós követőtáborukkal

Itt nagyobb képen is megnézheted Enrique Iglesias és gyereke első közös fotóját:

My Sunshine

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig Anna Kurnyikova pózol a gyerekével: 

My Sunshine

🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top