nlc.hu
Sztárok

Enrique Iglesias családja és gyerekei

Ilyen gyönyörűek Enrique Iglesias, a 90-es évek latin macsójának gyerekei

Emlékszel a Bailamos című slágerre és Enrique Iglesias csípőmozgására? A 90-es és a 2000-es évek egyik legnépszerűbb latin énekese ma már tisztes családapa, és esze ágában sincs kalandozni.

A 90-es és a 2000-es években Enrique Iglesias legalább akkora Casanova hírében állt, mint édesapja, Julio Iglesias a 70-es években. Azóta sok minden változott: Iglesias családot alapított, és életében a főszereplők ma már a gyerekei.

Enrique Iglesias, a latin Casanova

Tény, hogy Iglesias latinos slágerei dallamtapadást okoztak, amiket az énekes külseje nyújtotta optikai élvezet csak még inkább szerethetővé tett. A most 45 éves Enrique Iglesiast gyerekkorától érdekelte a zene, de a hangja eleinte messze elmaradt az apjáétól, viszont lássuk be, ez nem sokunkat érdekelt. Sőt, amikor a 2000-es években, karrierje csúcsán kiszivárgott egy felvétel az eredeti énekhangjáról, ami inkább hasonlított egy rosszul sikerült X-faktor-os előválogatóhoz, az sem volt sokáig téma, a piszkosul jóképű Iglesiasnak még ezt is megbocsájtottuk. 

Enrique Iglesias

Iglesias 21 évvel ezelőtt (Fotó: Getty Images/ Todd Plitt)

Dalszerzőként azonban még szakmai szemmel is sikeresnek mondhatta magát: többek között ő írta Andrea Bocellinek a Un Nuovo Giorno című számot, és az Esperanza mexikói sorozat főcímdalát is ő szerezte.

Aztán, időközben csiszolta énektudását, aminek meg is lett az eredménye: elnyerte a Grammy- és a Latin-Grammy-díjakat is. Írt musicalt, szerepelt a Volt egyszer egy Mexikó című filmben, és az Így jártam anyátokkal, valamint a Két pasi és egy kicsi című sorozatokban is feltűnt egy-egy epizód erejéig.

Iglesias és Kurnyikova: se veled, se nélküled

Ami a magánéletét illeti, mindig híresen szép nőkkel mutatkozott, akikkel leginkább munkája során találkozott. Szerelme, az orosz teniszezőnő, Anna Kurnyikova előtt például Christina Aguilera és Jennifer Love Hewitt is egy párt alkottak az énekessel.

Kurnyikovával 2001-ben, az Escape klipforgatásán ismerkedett meg. A teniszező posztere legalább annyi fiúszoba falán lehetett kint anno, mint ahány lányszobában Iglesias fotója. Nem is kellett sok idő, a két sztár összejött, és azóta is egy párt alkotnak – kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel.

Enrique Iglesias, mint családos ember

A párnak már 3 gyereke született, és bár régen szinte nyitott könyv volt mindkettejük magánélete, most kifejezetten óvják azt. Kurnyikova első terhességét például olyannyira titkolta a nyilvánosság elől, hogy a két ikertestvérről csak azután szerezhettünk tudomást, hogy megszülettek. 2017. december 16-án jött világra Nicholas és Lucy.

Enrique Iglesias gyerekei

Lucy és Nicholas (Fotó: Instagram/Anna Kurnyikova)

Habár nem volt kétséges, hogy ilyen génekkel csakis gyönyörű gyerekeik születhettek, de a képeket nézve valóban leesik az állunk. Nicholas azonkívül, hogy anyukája szőke haját örökölte, a megszólalásig hasonlít Iglesiasra, Lucy pedig egy az egyben Kurnyikova.

A 3. gyerekük, Mary 2020. január 30-án született meg, akiről már egy kicsivel kicsit több képet posztolnak.

A pár rengeteg időt tölt a gyerekeikkel, sokat játszanak, és bár valóban keveset árulnak el a magánéletükről, az egyértelműen kiderül a fotókból, hogy harmonikus családi életet élnek. És hogy a családfőről is mutassunk képet, íme! Bár szerintünk szinte semmit nem változott az elmúlt 20 évben.

Enrique Iglesias 2021-ben

Iglesias 2001-ben, és 2020-ban Ricky Martinnal (Fotó: Getty Images/ Paul Drinkwater/NBCU Photo Bank és Getty Images/Kevin Winter)

Nem volt elég, ugye? Itt van még több sztár a 2000-es évek elejéről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top