Sztárok

Ettől elolvadsz: Enrique Iglesias új fotót posztolt az ikreiről

Enrique Iglesias tizenhat évig titkolta, hogy társa és szerelme Anna Korunikova. Amióta decemberben megszülettek az ikreik, sokkal többször engednek bepillantást az életükbe!

A néhány hete még Budapesten koncertező Enrique Iglesias elképesztően cuki fotót posztolt az Instagramon. A képet hátulról készítették, és az látszik, ahogyan az ikrek és az apukájuk focit néznek a tévében.

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyermekei tavaly januárban születtek. A kislány a Lucy, míg a kisfiú a Nicholas  nevet kapta a büszke és rendkívül titokzatos szülőktől, akik nemcsak a párkapcsolatukat, de az egykori teniszező terhességét is igyekeztek titokban tartani.

Azóta persze nagyot változott a világ, Enrique és Anna is szívesen oszt meg cuki képeket a gyerekekről! Ők ketten már 16 éve(!) vannak együtt. Kapcsolatuk még akkor kezdődött, amikor Anna szerepelt Iglesias Escape című dalához készült videójában.

My Sunshine

🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

can't get enough of my sunshine

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

My Sunshine

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top