Sztárok

Teljes titokban házasodott meg Kökény Attila lánya, szülei nélkül ment férjhez Aranka

Februárban már érkezik is a baba, ezért karácsony előtt pár nappal a fiatalok össze is házasodtak.

A szülei nélkül ment férjhez Kökény Attila lánya – számolt be a Tények Plusz. A 21 éves Aranka az iskolából, az énekes veje pedig a munkából ment az anyakönyvvezetőhöz. Nyáron tervezik majd a nagy lagzit a szerelmesek, jön ugyanis a baba. Az egykori megasztáros nagypapa lesz, Medárdnak keresztelik majd a kisfiút.

„Tudtuk, hogy össze fognak házasodni december 19-én, de azt mondták, semmit nem fognak csinálni, (…) ez a papír csak azért kellett nekik, mert jön a baba, s legyen hivatalos, hogy ők együtt vannak. (…) Nyilván lesz esküvő, amikor majd az lesz, akkor oda lesz hívva egy házasságkötő, aki nyáron, egy tó kellős közepén összeadja őket, és akkor csinálunk egy óriási nagy bulit” – árulta el Kökény Attila, aki már tudja, hogy biztos fog énekelni az esküvőn, sőt dalt is tervez írni az unokájának, Medinek, amit majd ott ad elő. Neje szerint a lányuk jól választott párt, ugyanis nagyon szimpatikus számukra a diplomás vejük, fiukként szeretik, és nagyon jó viszonyban vannak vele.

A Kökény családnak amúgy jól indult az év: építkezni fognak, ahol az unokának is lesz hely bőven. Az énekes nemrég mászott ki a hitelcsapdából, most már tiszta lappal tervezik új otthonukat.

Kiemelt kép: Fotó: MTI / Zih Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top