Sztárok

Verebes Linda romantikus képekkel köszönti Pindroch Csabát a 20. évfordulójukon

Verebes Linda szuper fotókkal és megható sorokkal köszöntötte a férjét.

Szinte hihetetlen, de Verebes Linda és Pindroch Csaba 20 éve alkotnak egy párt. Annak idején sokan óva intették a színésznőt a férjétől, de szerencsére nem lett igazuk. A kapcsolatuk nagyszerű, sosem a címlapokon élték a szerelmüket, valószínűleg ezért működik olyan jól a házasságuk. Verebes Linda most mégis megosztott egy kis szösszenetet a magánéletükből. 

„20 év… Megünnepeltük Bécsben kettesben romantikus sétákkal, vacsorákkal és színházi előadásokkal! Nem írom le, mit érzek még mindig a férjem iránt, mert azt elmondom, megmutatom neki személyesen, nemcsak az évforduló alkalmából, hanem mindennap! 20 éve, amikor szerelembe estünk, senki egy forintot sem tett volna fel a kapcsolatunkra. Sőt idősebb színészkollégáim óva intettek Csabától… Szerencsére (bár egy pillanatig sem gondolom, hogy ez a szerencsén múlt volna) nem lett igazuk!  Köszönöm a Jóistennek, hogy egymás útjába sodort minket! Köszönöm az elmúlt 20 év sok örömét és nehézségét is, ami még jobban megerősített minket együtt! De leginkább a három csodálatos gyermekünket köszönöm! Velük együtt teljes a mi boldogságunk” – írta a közösségi oldalán a színésznő, akinek rengetegen gratuláltak a kerek évfordulóhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top