Sztárok

Király Viktor és Anita titokban összeházasodtak: „Igen, gyerekünk lesz!”

Minden olyan volt, amilyennek Király Viktor és Virág Anita megálmodták a nagy napot. A pár esküvőjét még szebbé tette, hogy a menyasszony várandósan állt az oltár elé.

Fehér és arany szín dominált Király Viktor és Virág Anita esküvőjén, és minden pontosan olyan volt, amilyennek a menyasszony elképzelte. A pár nem szeretett volna nagy esküvőt, a szűk családi és baráti kör negyven főt tett ki, ennyien aludtak abban a hotelben, ahol a a lagzit rendezték. A Story magazin ott volt a nagy napon, és együtt mulattak a családdal a hajnalig tartó lakodalmon. 

„Viktornak nagyon sok a fellépése, még arra sem volt egyszerű időt kiszakítani, hogy most összeházasodjunk. Mára nem vállalt semmit, de két nap múlva már újra színpadon áll. És két hét alatt kellett mindent megszervezni” – mesélte Anita, aki a balatonfüredi esküvőn várandósan állt az oltár elé

„Igen, gyerekünk lesz!” – árulta el büszkén az énekes a Storynak. A magazin legfrissebb számában nemcsak részletes beszámolót olvashatsz az esküvőről, de rengeteg fotót is láthatsz. 

A Story magazinban látható Király Viktor és Virág Anita titkos esküvőjén készült fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top