Sztárok

Szűk családi körben, titokban temették el Gesztesi Károlyt

A családon kívül senki nem tudott Gesztesi Károly temetésének időpontjáról.

Gesztesi Károly szombaton, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Az 56 éves színészre rengetegen emlékeznek, megrendülten vették tudomásul halálát az emberek. Ma a család közleményében az állt, hogy a temetés szűk családi körben történik, erre pedig – mint Szebeni István posztjából kiderült – már sor került. 

„Ma végső utadra indultál. Sok mindenre megtanítottál minket. Felébresztettél minket Csipkerózsika-álmunkból. Nincs holnap, csak ma. Nincsen maaajd, csak most van. A Te szívedbe Mindenki belefért. Most már fentről láthatod, te nagy mackó, hogy mennyire szeretünk, szerettünk. Biztos mondod magadban, gyerekeeeek, nem kell. De azt is tudom, hogy belül örömödben sírsz, mert tudod, hogy nem volt hiába a temérdek szeretet, amit adtál. Isten Veled, Karcsi, drága Papa!” – írta a tévés a közösségi oldalán.

Közben a Hit Gyülekezete Sajtóirodája megerősítette, hogy a szertartás szűk körben zajlott, a családtagok mellett a legközelebbi barátok, művésztársak voltak csak jelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top