Sztárok

Kiderült, miért rúgták ki Gerendásy Gábort, az ÉNB szereplőjét

A napokban jelentette be az RTL Klub, hogy megválik az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjétől, Gerendásy Gábortól a sorozat.

Az okokra eddig nem derült fény, az RTL Klub csak annyit közölt, hogy a továbbiakban nem szerepel Gerendásy Gábor az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban – írja a Blikk.

Az egész egy éve kezdődött. Teó egyszer csak napokra eltűnt, hiába keresték, semmire sem reagált. Végül, amikor megjelent a forgatáson, nem volt olyan állapotban, hogy dolgozzon, nem tudott kamera elé állni” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. A szereplővel való problémák csak átmenetileg oldódottak meg, azért hozta meg döntését év elején az RTL Klub.

Amikor végre sikerült elérni telefonon, már lehetett érezni, hogy gond van. Közölte, tudja, hogy egész héten forgatnia kellene, de nem fog. Ekkor döntöttek úgy, hogy nem kívánnak tovább dolgozni vele, mert az adás biztonságát veszélyezteti a viselkedése. Ennek ellenére úgy tudom, nem engedték el a kezét, igyekeznek segíteni neki” – mesélte egy neve elhallgatását kérő személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top