Sztárok

Taylor Swift összetört, édesanyjánál agydaganatot diagnosztizáltak: „Nem tudjuk, mi lesz most”

Kemoterápiás kezelés közben derült ki, hogy Taylor Swift édesanyjának rosszulléteit egy agytumor okozza. A család most mindent megtesz, hogy megtalálják a megfelelő kezelést.

A harmincéves énekesnő Variety interjújában mesélt sok mindenről a készülő dokumentumfilmje kapcsán, többek között arról is, hogy a megszokottól eltérően nem tervez kilenc hónapos turnét. Az Egyesült Államokban nagyjából négy nagykoncertet ad a nyár folyamán majd Taylor Swift, és Európában a nyári fesztiválok közül válogat, mert utoljára a karrierje elején lépett fel fesztiválokon és már hiányzik neki ez az élmény. Van azonban egy másik oka is annak, hogy nem táblázza be az idejét előre, ez pedig az édesanyja állapota. 

Taylor Swift 2015-ben az édesanyjának mondott köszönetet a támogatásáért az 50. Country Music Awards gálán, ahol elmondta, milyen bátornak tartja az édesanyját (Fotó:  Kevin Winter / ACM2015/Getty Images for dcp)

„Nem tudjuk, mi lesz most, nem tudjuk, milyen kezelést válasszunk. Ezt a döntést azért hoztam meg, mert jelenlegi helyzetben ezt kellett.”

A 62 éves Andreánál korábban is diagnosztizáltak rákot, és tavaly tavasszal Taylor Swift elárulta, hogy kiújult az édesanyja betegsége. Jelenleg is kemoterápiára jár, a kezelést azonban a korábbinál rosszabbul viselte, és egy vizsgálat kiderítette, hogy Andreának agydaganata van.

„Mindenki szereti az anyukáját, mindenki anyukája fontos, de nekem ő a hajtóerőm. Majdnem minden döntésem előtt vele beszélem meg a helyzetet először. Ezért nyilvánvalóan nagy dolog, hogy valaha is beszéltünk a betegségéről. (…) Kemoterápiát kap, és ez éppen elég megpróbáltatás egy embernek, de mialatt kezelték, diagnosztizálták a tumort. A tünetek, amelyekkel egy agydaganatos ember küzd, egyáltalán nem hasonlítható össze azokkal, amelyeken már átmentünk, amikor rákos volt. Ez most nekünk, mint családnak is nagyon nehéz időszak.”

Taylor Swift  és az édesanyja, Andrea (Fotó:Cooper Neill / Getty Images for dcp)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top