Sztárok

Kobe Bryant legjobb barátja, LeBron James sorai sírásig hatnak

Sokan várták, hogy LeBron James is megszólaljon Kobe Bryant tragikus balesete kapcsán.

Kobe Bryant tragikus körülmények között, 41 évesen hunyt el. A helikopter-balesetben rajta kívül nyolcan haltak meg, többek között a sportoló 13 éves lánya, GiGi. Az egész világot sokkolta a tragédia, hírességek tízezrei emlékeztek meg a legendás kosárlabdázóról. A világ mégis Kobe egyik legjobb barátja, a szintén kosaras LeBron James soraira voltak kíváncsiak leginkább. 

„Nem vagyok kész erre, de tessék. Haver, ülök a gép előtt, próbálok valamit írni, de minden alkalommal, amikor rád és Gigire gondolok, elkezdek sírni. A barátságunkra, a kapcsolatunkra, a testvériségünkre. Szó szerint hallottam a hangodat a fejemben vasárnap, mielőtt visszajöttünk Philadelphiából Los Angelesbe. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk. Összetört a szívem, lesújtott a hír. Nagyon szeretlek, haver!” – írta az NBA-sztár a közösségi oldalán, aki egyébként Kobe halála előtt egy nappal előzte meg a bajnokság örökös pontlistáján a barátját. 

Fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top