Sztárok

Kobe Bryant és Paulo Coelho épp egy közös mesekönyvön dolgoztak

A brazil író törölte a vázlatot, nem akarja egyedül befejezni a mesét.

Paulo Coelho és Kobe Bryant egy gyerekkönyvön dolgozott együtt, de az író bejelentette, hogy a kosárlabdázó halála után törölte közös munkájuk kéziratát, írta meg a 24.hu a The Guardian cikke nyomán. Az ötlet még 2016-ban, Bryant visszavonulása után merült fel bennük, ám valóban dolgozni a köteten csak pár hónapja kezdtek, amikor Bryant megkereste az írót. Coelho most bejelentette, egyedül nem fejezi be a könyvet.

Kobe Bryant

„Töröltem a vázlatot, mert semmi értelmét nem látom annak, hogy nélküle publikáljam” – mondta az író, aki ennek ellenére valamilyen módon szeretne majd megemlékezni  arról, mi mindent tanult Bryanttől, és arról, milyen nagyszerű ember volt. 

Terveiket egy chat-üzenet tanúsítja:

A könyvvel a hátrányos helyzetű gyerekeket akarták bátorítani, elmesélni nekik, hogy a sport kitörési lehetőség lehet. Az író szerint Bryant nagy örömmel dolgozott a könyvön, azt azonban, hogy hány oldal készült el, és adtak-e már címet neki, nem mondta el.

Bryant nagy rajongója volt az írónak, Az alkimistát a kedvenc könyvének nevezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top