Sztárok

Schobert Norbi: Réka bombanőként jött ki szülés után a kórházból

Szerinte sok nő viszont „nagyon el van hanyagolva” közvetlenül a szülés után.

A „fitneszguruból” véleményvezérré, a sportpszichológia Csernusává avanzsált Schobert Norbi már egy hete borzolja a kedélyeket a nőkkel kapcsolatos kijelentéseivel. Most az Indexnek adott interjút, melyben kiemelte, felesége szülés után teljes értékű, bombaformában volt, miközben sok nő elhanyagolttá vált ugyanebben a helyzetben.

Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos

Elmondta, nem politikus, ezért nem változik meg a véleménye egy hét alatt, ráadásul ezt hajtogatja már 20 éve. Mivel a baráti körében öt olyan válás is volt, ami szerinte a feleségek szülés utáni külseje miatt szakadt szét, még komolyabban veszi a kérdést, és hamarosan egy új live videóval jelentkezik „Szembe jön a valóság” címmel.

Elmesélte, mennyire büszke volt Rékára, mikor rögtön szülés után bombanőként jött ki a kórházból, nem úgy, mint azok, akik elhanyagolták magukat. „Szerintem a terhesség és a szülés nem dráma” – vallja a fitnesz koronázatlan királya, hozzátéve, neki nagyon tetszik, ha egy kismamának frissen mosott a haja.

Szerinte a piaci versenytársak pofára esnek majd, mert a tavalyi év dupláját fogja hozni a cég a botránynak köszönhetően.

Megjegyezte azt is, amit művelt, az nem fat shaming (testszégyenítés a túlsúly miatt), inkább – szó szerint idézzük – „fat wake-uping”, ami Norbi szótárában valami olyasmit jelenthet: személyeskedés nélkül felhívni a figyelmet arra, hogy a túlsúly váláshoz vezethet.

Elárulta az Indexnek, szívesen lett volna sportpszichológus, a kövér embereket igen, de a kövérséget nem tudja elfogadni, sőt kifejezetten gyűlöli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top