Sztárok

A 16 éves Lexi a szüleit és a húgát is elvesztette a Kobe-balesetben

Ráadásul neki kellett azonosítani őket...

Sokkolta a világot Kobe Bryant helikopter-balesete, a többi áldozatról azonban csak kevés szó esik. Sajnos a kosárlabdázó mellett ott volt 13 éves lánya, GiGi, aki szintén életét vesztette. Rajtuk kívül még heten haltak meg, edzők, gyerekek és a pilóta. A The Sun ír arról a tinilányról, akinek az édesanyja, az apja és a húga is a helikopteren utazott, egyikük sem élte túl a balesetet.

Az 56 éves egyetemi baseball-edző, John Altobelli, a felesége, Keri és a legkisebb lányuk, Alyssa is a helikopteren volt, amikor megtörtént a tragédia. Az idősebb testvér, Lexi csak később kapta a hírt, a hatóságok őt kérték meg, hogy azonosítsa a holttesteket. A lány képtelen volt rá egyedül, így a nagyapját hívta, hogy támogassa őt Los Angelesben. 

„Lexi még csak 16 éves, most pedig ki kell találnunk, hogy mi legyen a következő lépés” – mondta a lapnak a nagypapa, aki azt is elárulta, hogy legkisebb unokája, Alyssa és Kobe Bryant lánya, Gianna nagyon jó barátok voltak. Együtt jártak iskolába és kosáredzésre is, ráadásul John a Mamba-akadémián edzősködött, így nagyon jó barátok voltak a kosárlabdázóval. 

Fotó: the-sun.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top