Sztárok

L.L. Junior: „A legnehezebb az volt, hogy megszólítsam a kisfiamat”

L.L. Junior őszintén mesélt arról, hogyan írta meg a kisfia emlékére átdolgozott „Könnyű álmot hozzon az éj” című dalt, valamint arról is, hogyan éli a mindennapjait a tragédia óta.

Szinte felfoghatatlan min kellett és kell keresztülmennie L.L. Juniornak, aki nyár végén tragikus hirtelenséggel vesztette el gyermekét. Az énekes, bár sosem tudja elfogadni kisfia elvesztését, megpróbál együtt élni a fájdalommal. A gyász feldolgozásában az is segíti, hogy érzéseit dalban is meg tudta fogalmazni. Ezért készülhetett el a Könnyű álmot hozzon az éj című dal.

„Szerettem volna írni egy dalt, a legnehezebb az volt, hogy megszólítsam a kisfiamat, akit elveszítettem. Finommá, angyalivá szerettem volna tenni ezt a dalt. A refrén Charlie hangján szólal meg, ott van benne 55 év tapasztalata és van benne valami fájdalom. Ehhez jön az én lazább énekem. Nem akartam, hogy annyira szomorú legyen, hiába nincs már itt. Azt szerettem volna, ha érezhető, mennyi mindent adott. Mennyi mindenre tanított engem ez a gyerek: hogyan kell megbocsátani, sírni, majd egy pillanat múlva nevetni. Szeretetet, gyönyörű dolgokat adott. Ez egy szép dal lett, amit soha nem fogok tudni elénekelni és nem is szeretnék. A dalból befolyt összeget az OMSZ-nek és a Heim Pál Kórháznak ajánljuk fel” – mondta L.L. Junior, aki próbál erős maradni.

„A történtek után majdnem ott voltam, hogy nem akarok többet színpadra állni se. Az volt bennem, hogy minek csinálom? Az egész életet megkérdőjeleztem, de ott a kisfiam, a feleségem, anyukám, a menedzsmentem, ott vannak sokan, akik számítanak rám. Nem tehetem meg, hogy feladjam – mondte az énekes, aki próbál a jövőre koncentrálni. – Tudatosan indítok új projekteket, lefoglal a munka, ez kell. Egy korszak lezárult, a szívem örökre ott van vele. Minden gyászoló ember szíve belehalt a történtekbe. Viszont ami maradt, azt fel kell tölteni. Fetrengtem a földön, gyenge voltam, most megpróbálok felállni” – mondta Abaházi Csabának L.L. Junior a Hazai Sláger legutóbbi adásában.

 

 

 

 

 

Fotó: TV2 / Tények Plusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top