Sztárok

Tízmilliós luxusautót kapott kedvesétől Marcellina

Marcellina nagyon szerencsés, bármit megtenne érte a párja.

Szombaton ünnepelte a születésnapját Marcellina, aki egy szuper luxusautót kapott a szerelmétől –  írja a Blikk. Az énekesnő imádja a sportautókat, ezért kifejezetten boldog volt, ráadásul annak is nagyon örült, hogy figyelmes a párja, hiszen pont ilyen kocsira vágyott. Marcellina és István majdnem szakítottak egy hónappal ezelőtt, de végül együtt maradtak, azóta pedig nagyon jól megvannak. A fotót a napilap oldalán tudjátok megnézni.

„A kapcsolatunkra jellemző, hogy néha a mennyben járunk, néha pedig a pokolban. Most mámoros a hangulat – árulta el a szerelmi életéről az énekesnő. – A karácsony pokoli volt, mivel István döntése miatt nem töltöttük együtt. Akkor magam alatt voltam, mert féltem, örökre elveszítem őt. Azóta is folyamatosan harcolunk a kapcsolatunkért, mert szeretjük egymást, és tudjuk, összetartozunk. Persze, rengeteget kell dolgoznunk, hogy működjön. Nemrég kérdezték, miért nem megyünk párterápiára, de ez nem került szóba nálunk.”

Marcellina (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

Azt is elárulta, hogy telt a szülinapja. „Erre szombat reggel Dévényi Tibi bácsi a rádió műsorában köszöntött engem, majd azt mondta, nézzek ki az ablakomon. Ott volt ez a gyönyörű, drága sportautó, átkötve a piros szalaggal. Sosem kaptam ilyen nagy vagy drága ajándékot senkitől, meg is voltam zavarodva egy kicsit. Azonnal felöltöztem és kipróbáltam, mentem vele pár kört, és imádom! Este pedig a kedvenc szentendrei éttermembe vitt el István, ahol egy csodás, romantikus vacsora várt rám. Most a föld fölött járok, jó végre ilyen boldognak lenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top