nlc.hu
Sztárok
Phillip Schofield 27 év házasság után vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik

Phillip Schofield 27 év házasság után vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik

A This Morning műsorvezetője 57 éves koráig várt a bejelentéssel.

A This Morning műsorvezetője, Phillip Schofield az egyik legnépszerűbb tévés az Egyesült Királyságban, 2002 óta van képernyőn, számos produkcióban helytáll, és a mai napig több műsort vezet. Phillip Schofield a minap azzal lepte meg a világot, hogy egy posztban bejelentette: a saját neméhez vonzódik – írja a Joy.hu. Gyerekei vannak, és 27 éve házas, ezért a coming out szinte sokkolta a közönségét.

„,,A feleségem és a lányaim bátorítása és támogatása révén megbékéltem azzal a gondolattal, hogy meleg vagyok. A családom olyan sokat segített: megpróbálták felvidítani, kedvességgel és szeretettel fordultak hozzám, pedig nekik sem könnyű. Még mindig nem tudok aludni, és vannak nagyon sötét pillanataim” – írta Instagram-posztjában a népszerű tévés, akit az ismerősein kívül a rajongók is támogatnak. A műsorvezetőtársa, Holly Willoughby egy posztban írt róla.

Phillip Schofield elárulta továbbá, hogy a felesége teljes mellszélességgel mellette áll, ugyanúgy, ahogy a gyerekei és a barátai, ami nagyon megkönnyítette az utóbbi napokat.

Fotó: Gettyimages

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top