Sztárok

L.L. Junior új fejezetet nyit az életében

Feleségével új házba költözik, ahol kisfiának, Lacikának saját kis birodalmat épített.

„Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Lacikának boldog és teljes élete legyen” – idézi L.L. Juniort a Blikk. Azóta, hogy tavaly augusztusban, egy baleset miatt elveszítették második gyermeküket, az énekes és egykori párja között sokszor igen feszült volt a kapcsolat: mostanra lecsillapodtak a kedélyek, sőt a feleknek sikerült megegyezniük közös gyerekük, Lacika elhelyezéséről is.

„A múltat sajnos nem lehet megváltoztatni, de hiszünk abban, hogy sok-sok odafigyeléssel a fiunknak a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani” – mondta L.L. Junior, aki elárulta, egy minden igényt kielégítő, gyönyörű családi házba költöznek majd hamarosan.

Az énekes beszélt arról is, hogy kisfia imádja a rajzfilmhősöket, így biztos, hogy a kis birodalmának dekorációjában feltűnik majd Pókember, Superman és a többi hős is, akikért rajong. „Szeretném, ha olyan szobája lenne itt, ahova mindig szívesen jön. Ahol kiszakadhat kicsit a valóságból, és teljesen kikapcsolódhat. Semmi sem fontosabb annál, hogy boldognak lássam őt” – árulta el az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top