Sztárok

Dzsudzsák Balázzsal jól elbántak, de édes a bosszú

Dzsudzsák Balázs góllal vágna vissza volt csapatának.

Dzsudzsák Balázzsal jól kibabrált volt csapata, hiszen majdnem elintézték, hogy ebben a félévben már ne tudjon az Egyesült Arab Emírségekben focizni. A 33 éves sportolótól nem túl szépen búcsúztak főnökei, akik nem is személyesen, hanem egy másik emberen keresztül mondták meg neki, hogy lecserélik. Szerencsére még volt pár órája az átigazolási időszak letelte előtt, és sikerült egy sokkal jobb, bajnoki címért harcba szálló együtteshez aláírni. 

Dzsudzsák Balázs ma reggel a Balázsék vendége volt, ahol elárulta, nagyon rosszul esett neki, hogy volt főnökei arra sem voltak képesek, hogy szóljanak neki, már nem számítanak rá. Arról is beszélt, hogy az első meccse éppen a volt csapata ellen lesz most pénteken, ahol szeretne sajátos módon bosszút állni az együttesen. Ez pedig úgy nézne ki, hogy megnyerik a találkozót, és csak grátisz, ha még ő is szerez egy gólt. 

Fotó: MTI / Kovács Tamás

A focistát egyébként sokan támadták, ami miatt az európai ligák helyett az Egyesült Arab Emírségeket választotta – a szurkolók szerint csakis a pénz motiválta, ami nem sportolóhoz méltó. Dzsudzsák ugyanakkor elmondta, hogy azért sem szeretett volna csapat nélkül maradni, mert akkor – a mostani szabályok szerint – nem játszhatott volna a magyar válogatottban, ahol a szövetségi kapitány elvileg alapemberként számít rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top